+(381) 11 24 23 194 office@injacframes.rs
Arrow
Arrow
Slider

Fabrika „Injac“ je otvorila svoja vrata 1977. godine. Tada je tržište imalo potrebu za proizvodima poput ramova za fotografije i umetničke slike, lajsnama i pratećim elementima, pa je Jovo Injac, osnivač i vlasnik, odlučio da napravi neophodne korake i odgovori na zahtev.

 

Od te pomenute 1977. godine, pa do danas, zahvaljujući tehničkim inovacijama i praćenju svetskih trendova, preduzeće „Injac“ je postalo lider na Balkanu po obimu, asortimanu i kvalitetu proizvodnje. Kao rezultat i krunu napornog rada i ulaganje, firma danas izvozi svoje proizvode u skoro sve evropske zemlje.

 

Da je firma moderna i spremna da odgovori na nove zahteve potrošača i tržišta, ukazuje i činjenica da je izgrađena nova fabrika. Nalazi se u predgrađu Beograda i zauzima površinu od 4000 kvadratnih metara. U njoj se proizvodi 800 različitih modela lajsni, koje se dalje pretvaraju u ramove. Upravo u tim ramovima se danas nalaze slike i fotografije svetskih i domaćih umetnika, bilo u galerijama ili privatnim kolekcijama umetničkih dela.

 

Ostvarena je saradnja, i još bitnije, izgradilo se prijateljstvo, sa vodećim galerijama u Beogradu i Srbiji. Upravo zato, ime “Injac“ jeste asocijacija za mesto gde ćete pronaći savršen ram za delo kojim želite da ukrasite svoj dom.